tirsdag den 8. maj 2012

Så træt, så træt

Startede dagen med at sove over mig. Vågnede først 7.15, men nåede sørme lige på jobbet et par minutter i 8.

Det er år og dage siden, jeg sidst har lavet det stunt - og det ødelægger det meste af dagen. I eftermiddags fik jeg - på trods af den største lyst til en eftermiddagslur - kørt læssevis af jord til mit højbed nr. 2....fyldt jord i...og tilplantet.

Ville gerne vise billeder, men det må vente, da jeg ikke orker at skifte til den bærbare i aften. Jeg har et hængeparti på ca. 60 engelske prøvespørgsmål jeg skal aflevere på onsdag i næste uge - og jeg har kun lige fået lavet en skabelon...!

 Det var sådan set meningen, at jeg skulle sidde med den opgave nu, men jeg orker ikke. I morgen får jeg desuden også et læs engelske prøvesæt (50-60 styk), der skal rettes rimelig hurtigt - og så får jeg min egen klasses prøvesæt at rette om 1-2 uger....!

 I næste uge venter så 100-120 tyske terminsprøvesæt....men dem lader jeg dælme eleverne rette. (De retter hinandens, så jeg kan "nøjes" med selve stilen - ca. 55 styk.) I haven har jeg gang i (for) mange projekter, så nogle af dem skal jeg bare have nået i løbet af weekenden.....har f.eks. stadig ikke fået sået sommerblomster eller lagt alle mine indkøbte knolde!

 Nogen ville nok sige, jeg skulle have arbejdet med prøvespørgsmålene i stedet for højbedet i dag, og det ville sikkert også have været det meste smarte....lige bortset fra jeg så ville være faldet i søvn. Ved at være ude i den meget friske luft, kunne jeg holde mig vågen - og samtidig få lavet noget. Det er ellers ikke fordi jeg mangler ideer til blogindlæg lige for tiden, må se om jeg kan finde tiden i løbet af weekenden (Hvis jeg er færdig med prøvespørgsmålene!)

Jeg vil gerne skrive om;
  • Londonturen generelt
  • Kew Garden
  • Chelsea Physic Garden
  • Nye havebøger og planter
  • Hvad der sker i min have (der sker faktisk en hel del)
men det må altså lige vente et par dage. God nat :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar