søndag den 1. april 2012

Fotoudfordring I

Birgit fra Timjan & Akleja har spurgt, om jeg vil være med i hendes foto-udfordring - og det vil jeg da gerne. Legen går ud på at tage et billede af det samme motiv en gang om måneden - så man kan se årstidernes skiften.

 Min have er jo stadig er under "ombygning", og derfor har jeg rigtig mange motiver at tage af, men jeg har valgt det mest færdige bed (som godt nok ser noget hærget ud lige nu) - nemlig det lyserøde bed.
 

 Det lyserøde bed er det første bed jeg fik tilplantet ret godt sidste år - der var ikke ret meget bar jord at se - og derfor heller ikke ret meget ukrudt. I år er jeg lidt spændt på, hvordan det kommer til at se ud. Jeg har fx fjernet katteurten, der stod i forgrunden, da den stod for tæt på buksbomhækken. Jeg har også fået flyttet nogle hyacinter og nelliker derover.

I efteråret fik jeg lagt en del "lyserøde løg", dem er jeg spændt på at se med fuld knald på farverne. Det drejer sig om Allium, roseum, Allium, sphaerocephalon og Allium, oreophilum,ca. 60 styk i alt. 

Fordi der er blevet vadet rundt i det og gravet net ned, ser det lettere hærget ud lige for tiden. Jeg håber mine høstanemoner overleve det - for de giver en meget fin baggrund til de forreste planter. Vi får se hvordan det kommer til at se ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar