onsdag den 9. september 2009

Mandefald

Det er jo lidt spændende, hvor mange elever, der dukker op i morgen. I dag var seks fra min klasse fraværende, pga. feber og andre influenzasymptomer.

Om det er den meget omtalte Influenza A, får vi jo nok ikke at vide, eftersom man jo ikke må møde op hos sin læge for at blive tjekket!

 Ergo bliver man jo heller ikke testet - så influenzaepidemien i Danmark bliver vist ret lille - sådan officielt set, når de fleste syge ikke bliver testet.

 Jeg håber jeg slipper - for jeg bliver sgu noget så ynkelig og tror jeg skal dø, hvis jeg får mere end 38º i feber - og en del af eleverne har været over de 40º - og det er også et af de få tidspunkter, hvor jeg ikke kan holde ud at være alene, så jeg gør, hvad jeg kan for at undgå smitte (hyppig håndvask osv.) men jeg har sgutte verdens mest smarte job lige nu.

søndag den 6. september 2009

Et par glædestårer...

 ... kunne nok anes i mine øjne, da jeg langt om længe atter sad overskrævs på min motorcykel.

 Godt nok - tager det sin tid at komme op, når der nu ikke kan vrides ret meget i knæet - ser det sikkert ret morsomt ud for forbipasserende - må jeg slå støttebenet ud per håndkraft - spænder det lidt i knæet, når jeg kører (det hjalp dog en hel del at fjerne knæbindet!) - skal jeg huske at sætte højre ben ned ved stop, fremfor venstre - tager det - om muligt - længere tid at komme af end på... ... men ved I hvad?

DET ER FULDSTÆNDIG LIGEGYLDIGT!

Jeg kan nemlig atter køre motorcykel og det gør mig lykkelig!

lørdag den 5. september 2009

Skønt at være på job igen :o)

Efter 11 dage uden at være "ude i livet" (Bortset fra et enkelt lægebesøg forrige fredag) var det aldeles pragtfuldt at være tilbage på job ;o)

Godt nok var torsdagen en pænt lang dag (fra. 9.30-20.15) - til gengæld kunne jeg holde weekend fredag til middag - men det var bare så skønt atter at være ude blandt mennesker. Det er jo ellers ikke fordi jeg har problemer med at være alene - i sommerferien kunne der f.x. godt gå flere uger uden jeg så folk, uden jeg havde et problem med det.

Men - det var jo noget jeg selv valgte.

Jeg valgte skisme ikke at forvride knæet, så jeg ikke kunne komme nogle steder! Nu håber jeg så blot, at knæet - endelig - vil tillade mig at sætte mig på mc'en, så jeg atter er "fri".

Det finder jeg ud af i morgen. Kryds lige fingre! Nu står den på lidt middagsmad om lidt (Entrecote, kartofler, bernaise og grøntsager) og derefter på italiensk og skoleforberedelse.

onsdag den 2. september 2009

Strygejernskamp

Mens jeg indtog aftensmaden -

 

 - kunne jeg lige så godt se showet "Anden på coke", som Kanal5 viste igår aftes og som jeg havde optaget.
Og så var jeg da godt nok ved at få maden i den gale hals godt og vel en 20-25 minutter inde i showet, hvor han kommer op og slås med sit strygebrædt. F***, hvor jeg var helt knust af grin.

Showet var helt okay, men intet andet sted grinede jeg så højt som under den scene. Der var ikke andet at gøre end at se lige præcis den scene en gang til bagefter - og jeg grinede næste lige så meget anden gang ;o)

Helt klart et seværdigt show!

Jubiii!

2009-09-02 13:31:04 2009-09-02 11:31:04 Knæet er stadig ikke helt okay (Mc-kørsel bliver forhåbentlig muligt om et par dage.) - men jeg skal altså på arbejde i morgen - og jeg glææææder mig :o) Også selvom det bliver en laaang dag - men det kan slet ikke slå mig omkuld. Efter 11 dage bundet til mit hjem (bortset fra et enkelt lægebesøg), bliver det bare så fantastisk atter at komme ud blandt mennesker. Tror også mine elever savner mig - de vil dog aldrig indrømme det - men en af dem ringede faktisk til mig i morges, for at høre hvornår jeg kom på arbejde igen :o)

Min kummefryser og jeg

2009-09-02 12:17:33 2009-09-02 10:17:33 Siden 1991 har jeg været indehaver af en kummefryser. En 200L. Dengang vi købte den var den meget energivenlig - det er den vist ikke mere! Sammenlignet med de nyeste modeller. Det får mig nu ikke til at udskifte den. Til gengæld har jeg besluttet, at den har udtjent sin værnepligt, den dag jeg flytter herfra. Det samme gælder mit køleskab nr. 2. I min fremtidige bolig må jeg så nøjes med et køle/fryseskab. (Pt. er el inkluderet i min husleje - det er det næppe et andet sted - også et incitament til at skære ned på antallet af strømforbrugende artikler.) Det er lidt voldsomt, at en enkelt person har to køleskabe (Det ene er dog meget lille!) og en kummefryser! Godt nok er det rart med så meget plads, men det har nu også sine ulemper. Jeg har lige gennemgået indholdet af min fryser - og IGEN måtte jeg smide noget ud, der var blevet aaalt for gammelt! Det er jo ikke særlig økonomisk. Jeg er efterhånden blevet bedre til at få brugt fryserens indhold i tide, men den smutter altså stadig en gang imellem. Derfor har jeg også besluttet, at jeg ikke må "fylde fryseren op" mere. Det har jeg ellers været rigtig god til - for det meste har min fryser været proppet til randen - og så er det sgu svært at bevare overblikket over indholdet. Jeg har prøvet at lave en liste, men når man så glemmer at ajourføre den, kan det jo være ligemeget :o/ De sidste 10 dage har jeg jo været hjemme pga. knæet - altså en fin anledning til at "spise af fryseren". Jeg har allerede fået gjort kul på en del kød og grøntsager - og eftersom jeg ikke har købt noget til fryseren den sidste måneds tid - betyder det at jeg for første gang i jeg-ved-ikke-hvor-lang-tid kun har en halvfyldt fryser. Det er helt okay med mig. Også i dag skal jeg have "fryser-mad" - den kommer til at stå på wienerschnitzel. Mums.

tirsdag den 1. september 2009

Ah - post :o)

2009-09-01 12:45:32 2009-09-01 10:45:32 Efter gårsdagens skuffelse, forventede jeg ikke meget andet end reklamer, da jeg åbnede postkassen i dag - men se dog bare, hvor glædeligt overrasket jeg blev:

 

 Dagen var ellers startet røvdårligt: Jeg ville forsøge om jeg kunne køre motorcyklen, så jeg kunne komme på job i morgen - men jeg kan sgu slet ikke komme op og sidde på den, det giver for mange vrid i knæet. SUK. Jeg må have fat i sådan et rigtig støttebind til knæet. Det er bare ikke så nemt, når man ikke er mobil. Nu står den dog på skoleforberedelser - og en anelse musik... :o)