lørdag den 28. februar 2009

Meximad til morgenmad?

Jeg ved godt klokken nærmer sig halv tolv, men jeg har stadig ikke fået spist morgenmad. De sædvanlige havregryn med rørsukker og mælk frister ikke rigtigt i dag.

Det gør til gengæld tanken om den guacemole jeg lavede i går aftes, samt de fajitakrydrede kyllingestrimler, der bare lige skal varmes og så pakkes ind i en tortilla sammen med noget ost. Dertil noget salat....mums.

Hvis det bliver min morgenmad, eller rettere; Dagens første måltid, er det ikke første gang jeg spiser "underlig morgenmad".

 I mange år (på mit gamle job) spiste jeg 1-2 stykker smørrebrød til morgenmad, mine kolleger kunne ikke forstå, at jeg overhovedet kunne få det ned så tidligt om morgenen (mellem 7-15 og 8.15) men det kunne jeg altså.

 Da jeg boede i Grækenland spiste jeg ofte en rigtig fedtet cheeseburger til morgenmad, eller brød og fetaost.

 Jeg kan også snildt spise min italienske "hofret" til morgenmad. Det kommer sig egentlig ikke så nøje.

Hvis jeg har været oppe ½-1 time inden jeg spiser, så kan jeg spise hvad som helst* til morgenmad. Hvad med dig?


 * af madvarer jeg kan lide, that is.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar