fredag den 20. juli 2007

Jeg bliver sgu så rasende!!

Kvinder der lyver om voldtægt, burde stilles for retten og idømmes fængselsstraf for falsk anmeldelse. Jeg ved ikke, hvad det ligner at lyve om noget så alvorligt. Ægte voldtægtsofre har svært nok ved at blive troet i forvejen - sådanne sager her hjælper dem ikke spor.

Jeg må indrømme, at min første tanke, da jeg hørte om sagen i tv, var "Hm...det lyder alligevel temmelig usandsynligt, det der..."

Jeg kunne egentlig ikke forstå, at jeg var så skeptisk, indtil jeg kom i tanke om en lignende historie for 1-2 år siden. Den gang var det en kvinde på en lånt mc, der påstod hun var blevet væltet af mc’en og hevet ind i en varebil, kørt væk og dernæst voldtaget af 2-3 mænd.

Senere viste det sig , at hun havde opdigtet historien, fordi hun ikke turde fortælle kæresten, at hun var væltet på hans mc (og derved havde ridset den) - så ville hun hellere indgive falsk anmeldelse!!

Det skulle ikke undre mig, om vi i denne nye sag, har at gøre med endnu en konfliktsky kvinde, der ikke tør stå ved sine handlinger - jeg bliver i hvert fald ikke overrasket, hvis det senere viser sig, at hun den pågældende aften havde bollet udenom, og fordi kæresten fandt ud af det, fandt hun på historien for at redde sit eget skind.

Dumme tøs!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar