torsdag den 5. juli 2007

Ildkat.dk ude af vandmasserne

Lørdag aften gik min blog - eller rettere - mit domæne ned, da min host Surftown fik problemer med vandmasserne i København.

Gu' har det været irriterende ikke at kunne komme til min blog, men så har jeg bare fundet på noget andet at lave - og jeg har nået meget - i haven. Mere herom senere.

I forbindelse med nedbruddet har jeg adskillige gange måttet rystet på hovedet over folks overgearede reaktioner på nedbruddet.

Hold da helt op, hvor mange har taget voldsomt på vej over ikke at have mail/webadgang i to døgns tid. Der bliver brokket i stor stil - især når Surftowns opstillede deadlines overskrides -og ikke mindst krævet kompensation for tabt(e) arbejdsfortjeneste/kunder.

Som om det er Surftowns skyld, der kom skybrud.... tsk tsk. Det er sikkert de samme, der kræver erstatning hos SEAS, når strømmen går... Fat dog, at nogle ting er vi bare ikke herre over.

Selv jeg, der ikke aner en pind om servere, ved da at hver gang vi snakker om re-,af,- eller geninstallering/etablering af et eller andet med computere, ja, så tager det ALTID længere tid end beregnet.

Jeg synes, brokkehovederne skulle tage sig en rulle tudekiks og komme videre og samtidig glæde sig over, at det meste lader til at virke her tidlig tirsdag morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar