lørdag den 3. september 2005

Stadig ingen mobiltelefon

Det er lige gået op for mig, at det nu er 15 dage siden jeg sidst så min mobil. At jeg ikke har manglet den i mellemtiden viser jo så ganske tydeligt, at jeg ikke er afhængig af den som sådan ;o)

 Men - jeg synes nu det er ganske rart at have en, for det tilfælde jeg er ude og køre og mc'en pludselig går død langt hjemmefra. Så ville det jo være temmelig praktisk at kunne ringe efter Dansk Autohjælp uden først at skulle finde en telefon.

 Derfor skal jeg da også have mig en ny mobil. Jeg gjorde faktisk en lille indsats for det i dag; På vej til Stevns ville jeg lige køre ind til TDC-butikken i Køge og se på mulighederne. Det var i hvert fald planen ...... indtil jeg kom til Køge.

 Den sædvanlige vej ind til Torvet var nemlig spærret og der var store menneskemængder. Jeg tog derfor en tur rundt om centrum, men der var både vejarbejde og alt for mange mennesker til jeg gad lede efter en P-plads i rimelig nærhed af butikken, så jeg droppede planen og fortsatte ud ad byen i stedet for. Hvad der egentlig foregik i byen aner jeg ikke - og er også ret ligeglad :o)

 Hvornår jeg atter får tid til at tage til Køge har jeg ingen anelse om - så det varer nok lige et par uger mere førend jeg får mobil igen *GG*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar