onsdag den 14. september 2005

Så kan jeg saftsuseme bedre forstå...

 ... at de i forvejen usandsynlig lange morgen-bilkøer er vokset gevaldigt den sidste måneds tid: I august blev der indregistreret 11.762 nye personbiler, og ikke siden august 1986, da der blev solgt godt 13.000 personbiler, har salget været større, oplyser De Danske Bilimportører. Kilde: BT Tidligere (de sidste 3 år) kunne jeg tage hjemmefra 7.30 og være på jobbet ca. 8.20, da bilkøerne trods alt var minimale, men den går bare ikke mere. Hvis jeg kører hjemmefra 7.30 er jeg ikke på job før 8.45 (og det er ligesom 15 min for sent!)

 Jeg må værsgo afsted kl. 7.15 - og derefter henslæbe oceaner af tid i en bilkø, der knap nok bevæger sig - Forøvrigt ikke noget min mc er specielt glad for, fandt jeg ud af i morges; motoren gik ud 4 gange, mens jeg holdt i kø på Køge Bugt :o( - Den er bare ikke glad for alt det tomgang - for at kunne være på jobbet kl. 8.15 - men det, der p..... mig allermest af (Ja, jeg ved jeg har nævnt det før!) er at se alle de personbiler med blot een person i...!

 Man burde simpelthen opdele motorvejen, så kun køretøjer med min. 1 person pr. to hjul måtte køre i yderste venstre bane - en overtrædelse ville medføre et klip i kørekortet *GGG* Hvorfor tager jeg så ikke bare Strandvejen eller Tåstrupvejen i stedet for motorvejen? Tro mig, det har jeg også gjort tidligere, men Tåstrupvejen er lige så slem som motorvejen og det er Strandvejen også blevet nu, eftersom Greve/Mosede kommuner har fået den aldeles uigennemtænkte og komplet tossede ide, at indsnævre de to kørebaner til en enkelt - med endnu længere bilkøer til følge..!

Så derfor bliver det motorvejen, da køen opløses de sidste km på min strækning og jeg dér kan hente et par minutter. Hvorfor så ikke bruge den offentlige transport i stedet for? Nix, nul, ikke på vilkår - Jeg kan ikke fordrage at tage det offentlige, så jeg benytter det kun i yderste nødstilfælde såsom snekaos eller hård frost.

Jeg har desuden ikke råd til at bruge 5 x 200 kr pr. uge til taxa - til stationen - foruden prisen på togbilletterne. Mand, hvor ser jeg egentlig frem til i morgen, hvor jeg først skal ud ad døren kl. 11.30! Det vil kun tage 30 min at komme på job.

 P.S. Forøvrigt har jeg også "glæde" af eftermiddagstrafikken, men den irriterer mig sjovt nok ikke en brøkdel af hvad morgentrafikken gør - formentlig fordi jeg ikke har en fast tid jeg skal være hjemme - jeg skal jo ikke hente unger eller lignende.

 Har du også været generet af tiltagende bilkøer den sidste måneds tid?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar