søndag den 24. juli 2005

Esther aka Den Store Bastian *G*

Det kunne man i hvert fald godt komme til at tro, når man så hende hers søns til tider lettere hysteriske opførsel i dag *G* Hvis knægten nu ikke kunne huske mig, havde det været mere forståeligt, at han til tider opførte sig lettere hysterisk, men det første han sagde, da jeg kom ind ad døren var faktisk

Hej Esther - mor, det er hende med motorcyklen

, så at han pludselig skiftede og blev en kylling var noget af en overraskelse både for Anja og mig :o) Men det var skisme morsomt :o)

Men - på trods af to lettere grådlabile unger (Anjas udtryk) - så havde vi en kanonhyggelig eftermiddag - som vi forhåbentlig snart kan gentage her hos mig - dog uden unger *GGG* Det blev også en temmelig udbytterig eftermiddag for mig - på bogfronten, eftersom Anja nemlig havde fyldt en hel pose med bøger, der skulle gives væk.

Jeg kunne bare tage, hvis der var nogle, der interesserede mig - og dét var der. Imponerende hvor mange bøger, der egentlig kan ligge i min topboks! (Skulle jo også lige have den sidste tredjedel af Isfolkets Saga med hjem).

Så, selvom jeg blev færdig med Harry Potter 5 her til formiddag, kommer jeg ikke til at mangle læsestof det næste stykke tid - skønt :o)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar