fredag den 15. oktober 2004

Fra Aarstiderne til bordet















Der er nu intet som at have lækre råvarer, når man skal til at lave en velsmagende pastasauce. Tomater, salat, porrer, persillerod, hvidløg og peberfrugt var fra Aarstiderne, hvorimod skalotteløgene var fra egen have :o)


Opskrift: Løg og hvidløg skæres i små tern og smides på en middelvarm pande med olivenolie. Når løgene er "blanke" tilsættes persilleroden i små tern. Porrerne skæres op på langs og derefter på tværs, i "flade tern" og tilsættes. Tomater skæres også i tern, peberfrugten i strimler og tilsættes sammen med et glas champignon i skiver. Retten simrer i 15-20 minutter og derefter tilsættes 1 lille ds







tomatpasta og evt. lidt vand. Til sidst smages til med salt, peber og basilikum. Velbekomme!





  Note til mig selv: Undlad fremover at blogge opskrifter med billeder, efter jeg har spist - bliver bare sulten igen *G*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar