fredag den 13. august 2004

Overvejer at blive overtroisk

Jeg skænker det normalt ikke ret mange tanker, når kalenderen tilfældigvis står på en fredag d. 13. - lige bortset fra denne gang. Hmpfr.

 Dagen startede ellers så godt; Kom afsted i god tid, der var ikke ret meget trafik og for en gangs skyld ingen båtnakke-bilister. Havde kørt ca. 16 km, dvs. ca. halvvejs til jobbet, da der pludselig lød en slags "plonk" (eller hvordan hulan man nu end skal beskrive den lyd).

 Kiggede på instrumentbrættet og blev edderspændt rasende. ARGH......det )#/%¤(&%¤%& speedometerkabel var edderma´me røget sig en tur igen!

Sådan noget #)%/¤%&¤()%#%)!!!! Ikke på vilkår om jeg gider bestille tid på værkstedet før den skal til obligatorisk tjeck, bare pga. af en møgkabel.

Den har lige været til service; det kostede knap 2000,-. Nu må det vente til den alligevel skal til eftersyn (og jeg må igen til at sjusse mig frem til hvornår den mon har kørt de der 25.000 km, så det bliver vel omkring slutningen af september/starten af oktober.)

Manner, hvor irriterende!!!!

 Det næste eftersyn bliver alligevel hammerdyrt, da der skal nye dæk på både for - og baghjul + nye ruller, så at de også skal skifte speedometerkablet gør næppe den store forskel. Regner under alle omstændigheder med en regning på mindst 4.000. :o(

 Det sidste kabel holdt i det mindste knap 14.000 km, så det er sgu for dårligt nr. 2 kun holdt 6-7.000 km.

 Eneste trøst er at benzinmåleren ikke bliver berørt af et manglende speedometerkabel.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar