tirsdag den 31. august 2004

Blodbad på terrassen her til aften

Må vel hellere advare de aller-sarteste, da det er en blodig affære det her.

 Så har jeg set det med. Et decideret MORD 2 m fra hvor jeg sad. Morderen var nu ikke helt effektiv endnu, eller også var det bare det sædvanlige "adrenalin-sus" hos et velnæret firbenet mini-rovdyr, der lige skulle afreageres, før offeret blev slået ihjel. I hvert fald blev der leget temmelig meget med offeret, førend det fik fred. Blodigt var det under alle omstændigheder.

 At se en lille angst mus, med et ordentligt bid i maveregionen, der halvvejs flækker den, så tarmene (ligner faktisk rød/hvide elastikker) bliver hængende i fliserne, fordi den desperat forsøger at undvige 4 poter med skarpe kløer og et sæt skarpe tænder, det er ...æhm... klamt, selv for en som tidligere har svælget i splatter- og horrorfilm :o/

 Det her er jo virkelighed - og den lille brune mus så faktisk rigtig nuttet ud - lige da den var blevet fanget, that is! Lidt senere var den (temmelig meget) mindre køn at se på, men da var den i det mindste død.

 Da jeg gik ud for at fjerne evt. rester, var der kun et bette stykke tarm tilbage, formodentlig det med galdeblæren på, da den del af musen jo ikke bliver spist. Morderen virkede totalt uberørt af hændelsen og kom sprintende superkælen og sad i mine arme i hele 3-4 minutter og spandt :o)......og så ville han gerne have noget mad! (Han har altså lige fået ormekur i dag! *G* Det syntes han en del mindre om.)

Fik ikke taget nogen billeder, da jeg sad og snakkede i telefon med en veninde på samme tidspunkt som mordet - men hun fik så fornøjelsen af en direkte transmission af begivenheden, - det har hun sikkert sat stor pris på ;o) - men her er et billede af morderen, taget i går.

 

Når man kan se så nuttet ud, så tilgiver jeg ham gerne hans myrderier :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar