tirsdag den 13. april 2004

Au revoir, Paris

Har du nogensinde skullet stå op kl. 3 om natten, vade ned på togstationen lidt i 4 for at tage fire forskellige tog igennem Paris' forstæder, for endelig at nå frem til lufthavnen kl. 6, med flyafgang kl. 7.05.....for derefter at møde direkte på arbejde kl. 10.30???

Nej vel?? Jeg gør det heller aldrig mere! *G*

Fremover vælger jeg en senere afgang og så sørger jeg for at have fri den dag, jeg kommer hjem! ;-)

Men ellers kan jeg kun sige at turen til Paris var suveræn!

Regner med at få smidt en side op med billeder fra min tur i løbet af weekenden - har jo fået set en hel masse bl.a. ; Arc de Triomphe, Eiffeltårnet, Notre Dame, Marché aux Fleures, Palais de Justice, Jardin de Plantes, Montmartre, Sacre Ceour, Place du Tertre, Operaen, Place Vendome, Place de la Concorde, Jardin de Tuileries, Louvre, Les Halles, Pompidou Centre, Pont Neuf, Quartier Latin m.m. ...der er ikke noget at sige til at mine ben er ømme af al den traven i gaderne :o)

Om jeg nu når at få lavet den side i løbet af weekenden er dog ikke helt sikker......for.....

.....nu skal der altså plantes i potter og krukker, så min terasse kan blive et farvestrålende syn fremfor det triste grå og visne, der er fremherskende lige pt.

....og mens jeg var i Paris, har min kære nabo fræset jorden, så min køkkenhave er næsten klar til at blive tilsået......:o)))

Nå, tror jeg vil smide mig på sofaen og slappe af....

Åh ja forresten......hvor er det SKØNT at sidde ved sin egen pc igen - med DANSK keyboard *GGG*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar